Košarica
Vaša košara je prazna

Zvučnici

Odaberite
  • Stranica 1 / 7
  • Stranica 1 / 7

Zvučnici

PA Anlagen & PA Sets bei E-Star

Niti jedno događanje nije isto. U Electronic-star ćete naći PA sistem koji odgovara vašim potrebama. Za sve vrste događaja imamo PA setove u ponudi.

Niti jedno događanje nije isto. U Electronic-star ćete naći PA sistem koji odgovara vašim potrebama. Za sve vrste događaja imamo PA setove u ponudi. Što je PA sistem? Skraćenica PA u PA sistemu znaći javno ozvučenje. PA sistemi se zato koriste prije svega kao zvučni sistemi javnog ozvučenja velikih događanja. Među skupim uređajima za iznajmljivanje javnog ozvučenja smo za vas pripremili u Electronic-Star ono najbolje u omjeru cijene i performansi. Ambiciozni početnici i napredni organizatori kod nas će pronaći odgovarajući zvučni sistem i odgovarajuće PA sisteme.

Zašto PA sistemi od Electronic-Star? Ispravan zvuk u pravo vrijeme iz pravog PA sistema. Ne radi se o jednostavnoj stvari. Uz malo znanja i tehničkog razumijevanja glazbenih sistema, ali i bez opsežnog znanja u području zvučne tehnologije je moguće jednostavno organizirati uspješan događaj sa odgovarajućim PA sistemom. Kako bi na kraju sve funkcioniralo za Vas smo osigurali sve elemente PA sistema. Naravno, dijelove možet