Košarica
Vaša košara je prazna

Bluetooh zvučnici

Odaberite
  • Stranica 1 / 2
  • Stranica 1 / 2

Bluetooh zvučnici

Bluetooth zvučnici

Trijumfalna era pametnog telefona je nezaustavljiva, ali praktično je već počela, a svoj put u ruke i džepove više od trećine njemačkog stanovništva si je pametni telefon već napravio. Tendencija raste od 2009. godine a njezin kraj još uvijek nije na vidiku. Međutim glazbu je moguće slušati samo putem ugrađenih zvučnika. Ova glazba još uvijek često zvuči kao iz limenke.

Bluetooth zvučnici – mobilno korištenje

Bluetooth zvučnik ima mnogo prednosti. Na primjer vrlo jednostavno ga možete povezati sa pametnim telefonom ili tabletom. Na pametni telefon ili tablet – zvučnike je moguće povezati sa svim uređajima, koji podržavaju bluetooth. Kako bi Vaša osobna glazbena knjižnica bila puna zvuka, potrebno je samo aktivirati bluetooth funkciju i postaviti uređaj, najbolje 20 cm od zvučnika, koji zatim možete uključiti. Način povezivanja počinje automatski i uspostavlja vezu. Ako se to ne dogodi i bude tražio od Vas PIN kod, potrebno je u Vaš uređaj unijeti factory-code zvučnika. On je većinom „0000“ ili „1234“. Najbolje je PIN provjeriti u uputama za uporebu.

Unutra ili vani – bluetooth radi svagdje

Sa zvučnikom, koji koristi bluetooth imate mogućnost slušati glazbu u cijelom stanu, i kad to može biti neobično. Želite li slušati glazbu prilikom tuširanja? Želite li za vrijeme kuhanja slušati Vaš omiljeni album? Ili dovesti goste do plesa u dnevnoj sobi? Ovo je samo nekoliko mogućnosti korištenja bluetooth zvučnika u vlastita četiri zida. Svatko si bilo kada može putem pametnog telefona ili tableta odabrati što želi slušati, a ako želite slušati glazbu u vrtu ili parku, jednostavno se pripremite sa dovoljno napunjenom baterijom i Vašim namjerama ništa neće stajati na putu. Ovakvi mobilni zvučnici pri dovoljno napunjenoj bateriji opskrbljuju Vaše uši sa glazbom cijelu noć.

Bežični zvuk iz zvučnika – Kako prepoznati kvalitetu?

Kvalitetu zvuka bluetooth zvučnika je naravno moguće odrediti i potpuno ocijeniti tek tada, kada zvučni efekt prodre u Vaše uši. Čovjek bi se trebao osloniti na vlastite estetske osjećaje. Ako na primjer zvuk basa prodire, vrlo