Košarica
Vaša košara je prazna

Klima uređaji

Odaberite

Klima uređaji

Tražite kvalitetne zidne klima uređaje za hlađenje, grijanje ili odvlaživanje prostorija? Naši štedljivi klima uređaji raspolažu mnoštvom različitih programa, a odlikuje ih izuzetno tihi rad. S klima uređajem ekskluzivne marke Klarstein imate uvijek potpunu kontrolu nad temperaturom u vašem interijeru.

Ugodnu sobnu temperaturu i optimalnu vlagu zraka će vam osigurati i prijenosni klima uređaji, koje možete pronaći u našem e-shopu. Zahvaljujući praktičnim pokretnim kotačićima, možete ovaj uređaj postaviti upravo tamo gdje je to najviše potrebno. Prijenosni klima uređaji firme electronic-star će vas, osim učinkovitošću, oduševiti i svojim luksuznim dizajnom, koji će se uklopiti u svako moderno kućanstvo.

Prvom pomoću pri nesnošljivim vrućinama su također ventilatori. Snažni ventilatori marke  Klarstein, privlačnog dizajna, osiguravaju hladan i svježi zrak u prostoriji. U našoj ponuke ćete pronaći stropne ventilatore, samostojeće ventilatore ili tzv. „toranj“ i podne ventilatore. Odaberite uređaj online putem sukladno vašim željama.

Za čisti zrak u prostoriji i zdravo disanje, preporučujemo vam naše kvalitetne pročišćivače zraka, prema potrebi i ovlaživač ili odvlaživač. Pročišćivač zraka će vam osigurati čisti zrak bez neugodnih mirisa od jela ili dima cigareta. Sustav filtracije ujedno odstranjuje prašinu, grinje i druge štetne mikročestice, što je od izuzetne važnosti osobama, koji pate od alergija i problema s disanjem.

×
×
×
Prijava
<